skip to Main Content
93 639 01 66 begues.joventut@begues.cat

Una Festa Major més jove que mai!

Què! Encara de ressaca de la Festa Major de Begues? No ens estranya, perquè segur que no t’has pogut queixar de tot el que l’Ajuntament ha preparat per a tu durant aquests dies, començant per les Penyes que s’han celebrat del 18 al 21 de juliol i que el dia de la inauguració va comptar amb l’actuació del grup Milkers durant el sopar jove.

Segur que tampoc no et vas perdre altres actes com el correfoc de dissabte, en el transcurs del qual vas ser testimoni del naixement de la Ferla, la nova bèstia de foc de Begues filla de la Cuca Fera. O de la discomòbil que va tenir lloc a la zona esportiva fins a altes hores de la matinada de diumenge.

Diumenge, precisament, va ser un dia tranquil, amb la celebració de la cercavila i la trobada castellera. Però dimecres devies gaudir d’allò més amb el festival dels colors del Holi que va tenir lloc a la tarda a la Zona de Penyes. O del ball de revetlla del mateix dia al vespre amb el grup de versions Wish

Bé, per tot això i molt més, et convidem a reviure tots els esdeveniments en les galeries de fotos i vídeos de l’Ajuntament de Begues.

Back To Top