skip to Main Content
93 639 01 66 begues.joventut@begues.cat
Contra El Coronavirus, Queda’t A Casa I Trenca La Cadena De Contagi

Contra el coronavirus, queda’t a casa i trenca la cadena de contagi

A hores d’ara ja sabem que estàs al dia de tot el que està passant amb la crisi sanitària del coronavirus. Segurament (i afortunadament també) l’afectació màxima que estàs tenint és que estiguis confinat o confinada a casa. Som conscients també que això és un pal (avorrir-se, haver d’aguantar segons qui…) Però des d’aquí et volem insistir en què és molt important que no surtis de casa.

Oh, no, un altre que em matxaca amb aquesta cantarella, deus pensar. Doncs sí. Ho sentim molt però hem de fer èmfasi en la importància que té que, si no tens res urgent, no et moguis de la teva llar. D’aquesta manera, evitarem que la infecció del coronavirus s’estengui encara més, fent de retruc que el confinament també sigui més llarg, i que afecti encara més persones.

Si no ens movem de casa evitem que ens contagiïn o que contagiem nosaltres en cas de tenir la covid-19. És possible que pensis també que no tens el virus, o que aquesta tos persistent que no t’acaba de marxar és un lleu refredat. Segurament sigui així, però també és veritat que, segons els especialistes, molta gent haurà covat dins el seu organisme el coronavirus amb símptomes lleus i, per tant, no serà conscient d’haver passat la infecció.

Per tant, i com a precaució, queda’t a casa. Encara que no t’ho sembli, hi ha moltíssimes coses a fer. Des de les tasques més “clàssiques” com la lectura o les pel·lícules i sèries, fins a les activitats inacabables que t’estem recomanant cada dia des del perfil de Facebook del Carnet Jove Begues. Insistim: queda’t a casa i trenca la cadena de contagi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back To Top