skip to Main Content
93 639 01 66 begues.joventut@begues.cat

Què és el Carnet Jove Begues?

L’Ajuntament de Begues crea el Carnet Jove Begues amb els objectius d’afavorir l’emprenedoria del col·lectiu juvenil local i alhora buscar la implicació en la vida social i cultural, establir un nou canal de difusió per arribar als i a les joves, i impulsar el comerç local.

A qui va adreçat?

A joves d’entre 14 i 25 anys empadronats a Begues.

Quins avantatges té?

  • Gaudir d’avantatges en activitats organitzades per l’Ajuntament de Begues, a través de descomptes en els preus públics, sortejos i altres avantatges.
  • Gaudir de promocions i ofertes en els comerços locals adherits a l’acció, definits per cada comerç i específics en base a les seves pròpies característiques.

Durada dels avantatges

  • PERMANENTS: Aquells incentius incorporats de base al catàleg de serveis del Carnet Jove i que formen part essencial de l’oferta adreçada a les persones usuàries.
  • PERIÒDICS: Aquells incentius que formen part de l’oferta de serveis trimestrals que ofereix el Carnet Jove beguetà.
  • PUNTUALS: Aquells incentius que, per les pròpies característiques del servei, estan associats a un esdeveniment puntual.

Vigència del Carnet

El Carnet Jove Begues caduca quan la persona usuària compleix els 25 anys

Com aconseguir-lo?

El carnet és expedit a demanda de la persona, prèvia complementació del formulari de sol·licitud. Un cop expedit, caldrà recollir-lo físicament al Punt Jove del Centre Cívic El Roure. En el moment de recollida caldrà mostrar el DNI o Passaport original.

Back To Top