skip to Main Content
93 639 01 66 begues.joventut@begues.cat
Arriben Les Vacances! Comencen Les Activitats D’oci!

Arriben les vacances! Comencen les activitats d’oci!

Ja s’han acabat les classes! Comencen les vacances! Però això et presentem una sèrie de propostes culturals que et poden ser de molt d’interès. Sí, som conscients que ara comença precisament el teu temps d’oci (descans i piscina, preferentment), però sabem que aquestes activitats no et decebran.

I podríem començar pel curs de cuina per a adolescents que tindra lloc tots els dimecres de juliol (de 10 a 13h) als Tallers d’Art El Colomar. O l’exposició sobre joves extutelats que es pot veure a la Biblioteca La Ginesta fins al dia 15.

Es tracta d’una mostra que, sota el títol de Mira’m. La realitat desconeguda dels joves extutelats, visibilitza l’emancipació forçada als 18 anys dels joves tutelats que sovint no compten amb cap suport familiar per construir el seu futur.

I, si t’agraden els esports, no pots deixar passar el 3 X 3 Streetball que el Club Bàsquet Begues organitzarà el 12 de juliol a la plaça de l’Ateneu i per a les categories de minibàsquet i cistella gran.

Però si, a més, et va això de la solidaritat, el 7 de juliol podràs donar sang a la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits que trobarà a la plaça de l’Ateneu de 10 a 14 h. I també podràs participar de la Festa de la Brigada Nicaragua, el mateix dia i al mateix escenari, però a partir de les 16 h.

Ah! I després vindrà la Festa Major! Ens veiem!

 

Back To Top